The sound of the universe is a great music that expands our horizons.

"Le parfait musicien a besoin des autres sciences"
-Marin Mersenne-

Xavier de Palau. Tales of emerging music

Pint of Science Girona 2016

Content de participar com a ponent al "Pint of Science" 2016 amb la xerrada "La música de Selene". Transformant l'espectre de la llum de la lluna en música!
"El festival Pint of Science té com a objectiu oferir xerrades interessants, divertides, importants, sobre les últimes investigacions científiques, en un format accessible al públic. I tot això en un bar! S’ofereix una plataforma que permet a la gent discutir la investigació amb les persones que la porten a terme.
Pint of Science és una organització sense ànim de lucre, dirigida per voluntaris, i que va ser creada per una comunitat d’investigadors de postgrau i postdoctorals l’any 2012. El festival se celebra anualment durant tres dies simultàniament en bars de tot el món.
El primer festival Pint of Science es va dur a terme l’any 2012 al Regne Unit. L’any passat va ser la primera vegada que es va realitzar a Espanya. Enguany el festival tindrà lloc les nits del dilluns 23 de maig al dimecres 25 de maig. Se celebrarà simultàniament en varis països del món i en més de vint ciutats d’Espanya, entre elles Girona per primera vegada, promogut per AstroGirona."
Més informació aquí

Pint of Science

Contento de participar como ponente al "Pint of Science" 2016 con la charla "La música de Selene". Transformando el espectro de la luz de la luna en música!
"El festival Pint of Science tiene como objetivo ofrecer charlas interesantes, divertidas, importantes, sobre las últimas investigaciones científicas, en un formato accesible al público. Y todo esto en un bar! Se ofrece una plataforma que permite a la gente discutir la investigación con las personas que la llevan a cabo.
Pint of Science es una organización sin ánimo de lucro, dirigida por voluntarios, y que fue creada por una comunidad de investigadores de posgrado y postdoctorales en 2012. El festival se celebra anualmente durante tres días simultáneamente en bares de todo el mundo.
El primer festival Pint of Science se llevó a cabo en 2012 en el Reino Unido. El año pasado fue la primera vez que se realizó en España. Este año el festival tendrá lugar las noches del lunes 23 de mayo al miércoles 25 de mayo. Se celebrará simultáneamente en varios países del mundo y en más de veinte ciudades de España, entre ellas Girona por primera vez, promovido por AstroGirona."