The sound of the universe is a great music that expands our horizons.

"Le parfait musicien a besoin des autres sciences"
-Marin Mersenne-

Xavier de Palau. Tales of emerging music

Espheres- site specific

El programa que genera música del firmament ha estat modificat i adaptat per l'espectacle "ESPHERES" de la companyia de dansa d'avantguarda "Moviment Lantana".
L'espectacle vol ser la resposta del cos humà al "cant de les estrelles". Tots dos estan en constant moviment. La llum, el color, la distància i la posició dels planetes i les estrelles són elements clau a l'hora de compondre la melodia d'Espheres.
La música és generada per les estrelles i els planetes segons coordenades terrestres i lloc en qüestió. El cosmos és el "compositor".
Properament es representarà al Festival Sismògraf l'1 i 2 d'abril a Olot i el 9 d'abril a Banyoles.
----------------------
El programa que genera música del firmamento ha estado modificado y adaptado para el espectáculo "ESPHERES" de la compañía de danza de vanguardia "Moviment Lantana".
El espectáculo quiere ser la respuesta del cuerpo humano al "canto de las estrellas". Los dos están en constante movimiento. La luz, el color, la distancia y la posición de los planetas y las estrellas son elementos clave a la hora de componer la melodía
La música es generada por la estrellas y los planetas según coordenadas terrestres y lugar en cuestión. Els cosmos es el "compositor".
Próximamente se representará en el Festival Sismògraf el 1 y 2 de abril en Olot y el 9 de abril en Banyoles.

espheres1

espheres2